Modele de picturi simple

Posted by on February 18, 2019

Toate tablourile ofera incaperii un aspect atractiv si senzatia primitoare de “acasa”. Urmand aceste reguli de Pictura, ITI garantitez ca experienta pictatului si tabloul rezultat vor fi mai placute! Se cunoaste faptul ca nimic nu are le de a anima, completa si de aduce un plus de Buna dispozitie unei incaperi mai mult decat reuseste un tablou. Acestea pot fi: 1) foloseste un cearceaf Sub Zona de Pictura pentru a Evita MURDARIREA pardoselei. 2) Picteaza cu geamul DESCHIS-vaporii unor Culori pot fi destul de daunatori. 3) Amesteca doar Cate DOUA Culori. 4) doar DOUA lucruri pot fi facute unei Culori: intunecare si iluminare. 5) ADAUGA opusul intunecimii pentru umbre si ADAUGA o tonalitate mai inspre galben pentru zoneLe luminoase. 6) Amestecarea dans EXCES distruge pigmentul, nu transforma Pictura ta in Noroi. 7) Picteaza MAI INTAI cu o culoare Pura – apoi Adauga umbrele. 8) zone luminoase si umbroase trebuie sa exeiste dans TOATE obiectele DIN Pictura. 9) TOATA Gama de tonalitati – de la Luminos la intunecos – TREBUIE sa fie prezenta in Pictura. 10) nu PLASA obiecte proeminente spre Marginea cadrului. 11) dans TOATE picturile trebuie sa existe atat TRANZITII (de culoare si/sau tonalitate) BRUSTE cat si TREPTATE.

Cele treptate en extérieur spécial inspre. 12) pentru inceput, rezuma-te la a avea nu mai mult de CINCI Culori plus Alb in studioul Tau. 13) A picta fara textura este insipid, ca si cum ai colora in intériul unui chenar desenat. 14) Evita DILUTIA excesiva a culorilor. Subtierea culorilor distruge calitatea acestora. 15) Albul nu este o culoare – prea mult Alb strica in Pictura. 16) Pensulele MARI te opresc DIN a te Preocupa de fleacuri. 17) foloseste o Paleta MARE pentru a Tine culorile departe una de Alta. E bine sa fie Alba pentru a Arata corect amestecurile. 18) daca ai pictat cu vopsele de ulei, curata pensulele cu TEREBENTINA nu cu Sapun si APA. Pastreaza-le dans ulei. 19) Copiaza doar fotografii Care au contraste cu zone puternic fonds qui illuminent si umbre intunecate.

20) caméra en soins pictezi trebuie sa fie bine ILUMINATA pentru a aplica corect tonalitatile. 21) aseaza o OGLINGA in Spate, la departare, pentru a vedea Pictura de la distanta in timp ce Lucrezia la EA. 22) foloseste o baza INTUNECATA in picturile de “Natura Moarta” pentru a da efectul de perspectiva. 23) mai Poutine inseamna mai mult – ochiul poate vedea doar impactul total. Nu incarca Pictura cu prea multe obiecte. 24) nu mai aplica Alta culoare peste o Zona in care textura este deja definita-cand Pictura este Gata. 25) Picteaza cu incredere, acest lucru se va vedea cu fiecare aplicare a pensulei. Asadar, orice incapere lipsita de tablouri este considerata ca fiind una anosta, fara Stil inuite si fara personalitate. Alegeti tablouri care sa va reprezinte, care sa va umple Casa de pozitivisme si bucurie si care sa completeze stilul fiecarei incaperi.